I need help with my Phun computer

Forum for collaboration projects in Algodoo Phun Edition.

I need help with my Phun computer

Postby cocolover76 » Mon May 09, 2011 2:56 am

CocoPC, my Phun computer, only lets you type in capital letters and load my "CocoCards". It uses the keyboard mechanism from the Mr. D Industries computer. So please give me the OnCollide code for caps lock and shift and have a small tutorial on how to read an array (like ["PRINT", "this is cocopc"]) and a small tutorial of an IF structure. You do not have to say all of them. And do not say look on youtube or you are going on my foe list unliss if you are Kutis96-AHOX. Attached is Renzo PC, the beta version of CocoPC.
renzo pc beta 1.phz
(16.83 KiB) Downloaded 96 times
PLEASE HELP ME!
Image
cocolover76
 
Posts: 135
Joined: Sun May 08, 2011 10:49 pm

Re: I need help with my Phun computer

Postby electronicboy » Mon May 09, 2011 9:13 am

my advise is check out some ahox computers.
They use the exact same program format that your saying about.

And the print command is the same format ahox use (or you copying us? xD )

Search for my username in algobox, there is a pc on my account before we decided to use shorted code (exact same code but using g.X instead of e.geom.X)
When asking for help, READ THE STICKIES!
electronicboy
 
Posts: 1693
Joined: Mon Aug 31, 2009 6:18 pm

Re: I need help with my Phun computer

Postby cocolover76 » Mon May 09, 2011 10:54 pm

electronicboy wrote:my advise is check out some ahox computers.
They use the exact same program format that your saying about.


I AM NOT COPYING.
It was just the thing that came to the top of my head first. And that probably will evolve to my own thing if I use the exact same syntax, but I won't use that syntax. I could use it, and then I would put in the description "Based on Kutis96's code". WAIT, I think dinner is ready. Got to go! ;)
Image
cocolover76
 
Posts: 135
Joined: Sun May 08, 2011 10:49 pm

Re: I need help with my Phun computer

Postby electronicboy » Mon May 09, 2011 11:14 pm

Chill, i was joking with the "are you copying us" :D (thats why I put the xD in there).

I though that you would be able to get some "inspiration" from the code in ahox processors.

an i have nothing wrong with you using code out of our AHOX PSs, you will just need to get permit from kutis

Hope to see a scene from you within the next few weeks :)
When asking for help, READ THE STICKIES!
electronicboy
 
Posts: 1693
Joined: Mon Aug 31, 2009 6:18 pm

Re: I need help with my Phun computer

Postby cocolover76 » Tue May 10, 2011 10:17 pm

electronicboy wrote:my advise is check out some ahox computers.
They use the exact same program format that your saying about.


I used this.

BUT, it didn't work :x . the monitor didn't work, the floppy reader didn't work, and the keyboard didn't work. I found that out by taking the PC apart. Can you tell me which one uses the kind of program format I was talking about that actually works :?: EDIT: I think I found one that works.
Image
cocolover76
 
Posts: 135
Joined: Sun May 08, 2011 10:49 pm

Re: I need help with my Phun computer

Postby electronicboy » Sat May 14, 2011 1:57 am

All, well, most of them work.
The problem is is that your using algodoo phun edition.

The system, keyboard and floppy use lasers to run... which phun dosent have
When asking for help, READ THE STICKIES!
electronicboy
 
Posts: 1693
Joined: Mon Aug 31, 2009 6:18 pm

Re: I need help with my Phun computer

Postby cocolover76 » Wed Jul 06, 2011 8:00 pm

electronicboy wrote:All, well, most of them work.
The problem is is that your using algodoo phun edition.

The system, keyboard and floppy use lasers to run... which phun dosent have


I have Algodoo demo now. Until I pay for it, I won't be using it that much. The problem is, I can't use Phun, because my eyes don't like the red lines and stuff, and I can't use Algodoo because I have the demo edition, and CocoPC Beta has more than 100 objects that were made in Phun, so I can't work on CocoPC.
Image
cocolover76
 
Posts: 135
Joined: Sun May 08, 2011 10:49 pm

Re: I need help with my Phun computer

Postby electronicboy » Wed Jul 06, 2011 8:06 pm

cocolover76 wrote:
electronicboy wrote:All, well, most of them work.
The problem is is that your using algodoo phun edition.

The system, keyboard and floppy use lasers to run... which phun dosent have


I have Algodoo demo now. Until I pay for it, I won't be using it that much. The problem is, I can't use Phun, because my eyes don't like the red lines and stuff, and I can't use Algodoo because I have the demo edition, and CocoPC Beta has more than 100 objects that were made in Phun, so I can't work on CocoPC.


open beta?

http://www.algodoo.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=4244&start=0


its free to use till september :)

Should be enougth time for you to save up :)
hopefully...
When asking for help, READ THE STICKIES!
electronicboy
 
Posts: 1693
Joined: Mon Aug 31, 2009 6:18 pm

Re: I need help with my Phun computer

Postby cocolover76 » Tue Jul 19, 2011 2:32 am

electronicboy wrote:
cocolover76 wrote:
electronicboy wrote:All, well, most of them work.
The problem is is that your using algodoo phun edition.

The system, keyboard and floppy use lasers to run... which phun dosent have


I have Algodoo demo now. Until I pay for it, I won't be using it that much. The problem is, I can't use Phun, because my eyes don't like the red lines and stuff, and I can't use Algodoo because I have the demo edition, and CocoPC Beta has more than 100 objects that were made in Phun, so I can't work on CocoPC.


open beta?

http://www.algodoo.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=4244&start=0


its free to use till september :)

Should be enougth time for you to save up :)
hopefully...

I tried it.... it doesn't work. I can't wait for the Linux version so I can try that version.
Image
cocolover76
 
Posts: 135
Joined: Sun May 08, 2011 10:49 pm

Re: I need help with my Phun computer

Postby Kutis 96 » Wed Jul 20, 2011 2:26 pm

Try using PortexII or so. The X7 is outdated.
I'm back! (not really!)

ARP: Next generation Algodoo computer collab.
I'm also making real hardware, sometimes. Link removed for now :D
User avatar
Kutis 96
 
Posts: 105
Joined: Mon Jun 28, 2010 7:49 pm
Location: Chasing red dots.

Re: I need help with my Phun computer

Postby electronicboy » Wed Jul 20, 2011 3:34 pm

Kutis 96 wrote:Try using PortexII or so. The X7 is outdated.

OH SHERLOCK!
he said he doesn't have algodoo...

Also, dont bump to advertise...
When asking for help, READ THE STICKIES!
electronicboy
 
Posts: 1693
Joined: Mon Aug 31, 2009 6:18 pm

Re: I need help with my Phun computer

Postby cocolover76 » Tue Aug 02, 2011 12:40 am

WAIT...............................................
Just because I don't have Algodoo doesn't mean I won't have Algodoo.....
Maybe I can find a Linux program to Win' program converter.
By the way, I can promise you that CocoPC 1 Beta will be out sometime this month or August. My eyes got used to the red lines now.
Image
cocolover76
 
Posts: 135
Joined: Sun May 08, 2011 10:49 pm

Re: I need help with my Phun computer

Postby cocolover76 » Mon Sep 05, 2011 5:56 pm

i redownloaded phun, this time from algodoo.com and not from youtube, and guess what?
NO RED LINES :D
Image
cocolover76
 
Posts: 135
Joined: Sun May 08, 2011 10:49 pm


Return to Collab forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron