I need a script for fixing circle universal settings...

About advanced scenes, and the Thyme scripting language used in Algodoo.

I need a script for fixing circle universal settings...

Postby link145632 » Sun Nov 29, 2009 12:45 am

Well as usual i was playing around with script... then i entered
Code: Select all
Radius=50
and all my circles are turned to 50 radius when i load them :crazy: ... pleas help with this :D

WARINING! DO NOT! i repeat DO NOT!!! put that code in in ALGODOO/PHUN!
already redownloaded... just to make that clear and the same happened...
Last edited by link145632 on Sun Nov 29, 2009 1:29 am, edited 4 times in total.
HYDRO THYMER!
link145632
 
Posts: 26
Joined: Thu Sep 24, 2009 12:24 am
Location: Catching waves on the internet

Re: I need a script for fixing circle universal settings...

Postby Ian151 » Sun Nov 29, 2009 12:50 am

this isn't really helping... You didn't say where you entered this... in the console?
"THE BEST 2 PLAYER SCENE EVER MADE!!!" - ianno
http://www.algodoo.com/algobox/details.php?id=24204
Image
User avatar
Ian151
 
Posts: 47
Joined: Tue Sep 01, 2009 12:02 am

Re: I need a script for fixing circle universal settings...

Postby link145632 » Sun Nov 29, 2009 12:52 am

i entered in the console
HYDRO THYMER!
link145632
 
Posts: 26
Joined: Thu Sep 24, 2009 12:24 am
Location: Catching waves on the internet

Re: I need a script for fixing circle universal settings...

Postby Papriko » Sun Nov 29, 2009 1:04 am

And what do you mean with "all circles"? The ones you created after that with the circle tool, the ones that already existed in the scene, the ones from phunlets or "all" as in "everything I just listed up and more"?
I am currently only using Phun 5.28 and not Algodoo. I would annoy the people on the Phun Forum and not here, but the Forum refused new registrations when I looked the last time.
Papriko
 
Posts: 29
Joined: Tue Nov 17, 2009 8:43 pm

Re: I need a script for fixing circle universal settings...

Postby link145632 » Sun Nov 29, 2009 1:28 am

i said the circles that i load =)
I wrote: and all my circles are turned to 50 radius when i load them
HYDRO THYMER!
link145632
 
Posts: 26
Joined: Thu Sep 24, 2009 12:24 am
Location: Catching waves on the internet

Re: I need a script for fixing circle universal settings...

Postby RicH » Sun Nov 29, 2009 2:50 am

Delete the config in My Documents.
Millions of voices suddenly cried out in terror, and were suddenly silenced. Something terrible has happened.
User avatar
RicH
[Funniest Person 2010]
 
Posts: 2043
Joined: Tue Sep 01, 2009 9:01 am

Re: I need a script for fixing circle universal settings...

Postby link145632 » Wed Dec 02, 2009 10:57 pm

erm i have no config file becuase i use phun =(
HYDRO THYMER!
link145632
 
Posts: 26
Joined: Thu Sep 24, 2009 12:24 am
Location: Catching waves on the internet

Re: I need a script for fixing circle universal settings...

Postby standardtoaster » Wed Dec 02, 2009 11:00 pm

:lol: Did you check the phun folder? When you downloaded phun did you download the .zip or .exe?
User avatar
standardtoaster
 
Posts: 606
Joined: Mon Aug 31, 2009 7:57 pm

Re: I need a script for fixing circle universal settings...

Postby electronicboy » Thu Dec 03, 2009 7:57 pm

goto the folder phun is located in and delete the config file.
if it is in the start menu then go
my computer
c://
program files
phun
delete the config file
When asking for help, READ THE STICKIES!
electronicboy
 
Posts: 1693
Joined: Mon Aug 31, 2009 6:18 pm

Re: I need a script for fixing circle universal settings...

Postby link145632 » Thu Dec 03, 2009 10:47 pm

finally uninstalled and it worked! =D
HYDRO THYMER!
link145632
 
Posts: 26
Joined: Thu Sep 24, 2009 12:24 am
Location: Catching waves on the internet

Re: I need a script for fixing circle universal settings...

Postby Sonic » Fri Dec 04, 2009 1:56 am

Great...but that was a little much. :wtf: All you had to do was delete the config file, you know. It's kinda like killing a fly with a nailgun.
I do stuff and break things. You know how it is.
Image
User avatar
Sonic
 
Posts: 1467
Joined: Tue Sep 01, 2009 6:18 pm
Location: America!!!

Re: I need a script for fixing circle universal settings...

Postby link145632 » Thu Dec 10, 2009 11:51 pm

I dident have a config -_- for some reason it never came back
HYDRO THYMER!
link145632
 
Posts: 26
Joined: Thu Sep 24, 2009 12:24 am
Location: Catching waves on the internet

Re: I need a script for fixing circle universal settings...

Postby RicH » Fri Dec 11, 2009 11:32 am

Impossible. You just don't know how to find it.
Millions of voices suddenly cried out in terror, and were suddenly silenced. Something terrible has happened.
User avatar
RicH
[Funniest Person 2010]
 
Posts: 2043
Joined: Tue Sep 01, 2009 9:01 am


Return to Thyme scripting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron