[2.1.0] now crashes when starting Algodoo

If you have problems installing or running Algodoo, have found a bug or need in-game help - this is it!

[2.1.0] now crashes when starting Algodoo

Postby imoose » Fri Feb 28, 2014 7:48 pm

Howdy,

Last week, my son informed me that Algodoo wouldn't start. Indeed, when I tried to start it, it crashed with an "Algodoo.exe has stopped working" message. Previous to this, it had been working fine.

I uninstalled and reinstalled, but still the same crash.

DETAILS:
-----------
Win8
Algodoo 2.1.0
My drivers are up-to-date.
My GPU supports OpenGL 4
I don't recall installing any updates, but Windows is always updating stuff, or bothering me to update stuff, so it could have happened.
I've attached my most recent log file.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
imoose
Attachments
Logfile.txt
(10.28 KiB) Downloaded 29 times
imoose
 
Posts: 1
Joined: Fri Feb 28, 2014 7:21 pm

Re: [2.1.0] now crashes when starting Algodoo

Postby Kilinich » Fri Feb 28, 2014 9:43 pm

Try reset config.
Try remove all .cfg files in <my documents>\Algodoo folder.
Dream of Algodoo as game development engine...
User avatar
Kilinich
[Best bug reporter 2010]
 
Posts: 2098
Joined: Mon Aug 31, 2009 8:27 pm
Location: South Russia

Re: [2.1.0] now crashes when starting Algodoo

Postby _TrollScientist_ » Wed Apr 10, 2019 7:43 pm

I've tried what it said above, it doesn't work

Rip
_TrollScientist_
 
Posts: 1
Joined: Wed Apr 10, 2019 7:39 pm


Return to Help / Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron